Voor consumenten

OPW Cadeaubonnen kopen

Leuk om te krijgen en handig om te geven. Dat zijn de cadeaubonnen van Ondernemers Platform Waddinxveen (OPW). Want deze feestelijk verpakte bonnen, zijn bij alle OPW-leden met een winkel of horecagelegenheid te besteden.

De OPW-cadeaubonnen zijn te koop in coupures van respectievelijk € 5,- | € 7,50 | € 10,- en € 20,-  bij HEMA aan de Promenade 3 in Waddinxveen.

(bij grote afname bij de administratie van de OPW cadeaubonnen; Diederik van Schagenplantsoen 6).

Voor OPW-leden

OPW Cadeaubonnen declareren
Heb jij als ondernemer bonnen ontvangen en zijn het er minder dan vijf? Dan kan je die inleveren bij de klantenservice van Jumbo of Hema op het Gouweplein. De cadeaubonwaarde wordt dan contant voor 100% uitgekeerd (dus zonder een vermindering voor fee of andere kosten). Als je meerdere bonnen (5 of meer) wilt declareren, dan moet je daarvoor een declaratieformulier gebruiken. Deze kan je hier downloaden of opvragen bij het secretariaat. Voor het formulier hebben we iets meer gegevens van je nodig. Hier vul je namelijk het cadeaubonnummer en bonbedrag in. Vergeet ook niet om je IBAN-nummer en gegevens te vermelden, zodat de penningmeester vlot de declaratie kan uitbetalen. Dit gebeurt binnen twee weken.

Het ingevulde formulier en de cadeaubonnen kunnen worden ingeleverd bij:

  • klantenservice HEMA, Promenade 3
  • inleveren bij of opsturen naar:

Administratie OPW-cadeaubonnen
p/a Diederik van Schagenplantsoen 6
2741 EN  Waddinxveen